Press ESC to close

Altın Yorumları ve Analizi 05.07.2018

Bu Makalede Bulabilecekleriniz

Altın Yorumları 05.07.2018

Altın fiyatları dün yaşanan 1,261 dolar seviyesine kadar gerçekleşen yükseliş hareketinden sonra bir miktar geri çekildi ve güne biraz daha sakin başlamış görünüyor. Bugün tarım dışı öncü verisi açıklanacak yarın ise tarım dışı istihdam, işsizlik ve de ortalama saatlik kazançlar verileri açıklanacak. Bu nedenle altın fiyatlarında veri saatlerinde sert hareketlenmeler yaşanabilir. Altın fiyatlarında yaşanacak olası yükseliş ve düşüş hareketlerindeki destek ve direnç noktalarını ise aşağıda paylaştığımız günlük altın grafik analizinden görüntüleyebilirsiniz.

altın yorumları 05.07.2018, güncel altın analizleri

Günlük ons grafiğinde de görüntüleyebileceğiniz gibi altın fiyatlarında yükseliş hareketlerinin 1,266 dolar seviyesini aşamaması ile altın fiyatları yeniden bir düşüş gerçekleştirdi ve şuanda 1,253 ara destek noktasına yakın seyrini sürdürüyor.

[ilgiliicerik icerik_id=”27″]

Altın fiyatları ne olacak sorusuna cevap vermek bugünlerde oldukça zorlaşmış durumda ancak teknik açıdan baktığımızda 1,266 dolar seviyesi yukarı yönlü aşılamaz ise yeniden gerilemeler yaşanabilir. Eğer ki 1,266 dolar bariyeri aşılabilirse altın fiyatlarında 1,280 dolara kadar hızlı yükselişler gerçekleşebilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir