Press ESC to close

2018 Bedelli Askerlik Kredisi Nasıl Alınır?

Bedelli askerliğin çıkmasıyla beraber bir çok kişinin merak ettiği sorulardan birisi de bedelli askerlik kredisi nasıl alınır? olmuştur. Bu yazımızda bu soruya cevap vermeye çalışacağız.

2018 Bedelli Askerlik Kredisi Nasıl Alınır?

Bedelli askerlik bildiğiniz üzere kaç önce yasalaştı. Bir çok kişi bedelli askerlik kredisi veren bankaları araştırmaya başladı bile. Arkadaşlar bedelli askerlik kredisini aşağıda bahsetmiş olduğumuz bankalara müracaat ederek çok kolay bir şekilde alabilirsiniz. İşte, bedelli askerlik kredisi veren bankalar!

Yapı Kredi Bedelli Askerlik Kredisi

Yapı Kredi Bankası 15 bin TL kredi aldığınız zaman  aylık 532 TL miktarında bir fiyat ödeyeceksiniz. Krediyi almak için bankanın şubesine gitmeniz gerekmektedir.

ŞekerBank Bedelli Askerlik Kredisi Nasıl Alınır?

Şekerbank, bedelli askerlikten faydalanmak isteyen vatandaşlar için bedelli askerlik kredisi  sunuyor. ŞekerBank, 15 bin TL’ye kadar, 48 aya varan vade seçenekleri sunmakta. Bedelli Askerlik Kredisi için avantajlı faiz oranları sunmasının yanı sıra herhangi bir kart ücreti de tahsil etmiyor. Banka şubelerine giderek başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. Müşteri hizmetlerini arayarak daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

ING Bank Bedelli Askerlik Kredisi

TBMM Genel Kurulu’na  gelen düzenlenmenin yasal duruma gelmesinin hemen ardından  ING Bank, “Bedelli Askerlik Kredisi” kampanyası yapmaya başladı. ING Bank’ın yapmış olduğu açıklamaya göre, krediyi almak isteyen müşteriler 15 bin liralık bedelli askerlik kredisini yüzde 1.74’ten başlayan faiz oranlarıyla 48 aya varan vade seçenekleri ile kullanma şansına sahip olacaklar.

Ayrıca bedelli askerlik kredisi çıktı mı ? başlıklı yazımıza kesinlikle göz atmanızı öneririz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir